1-3 juli

European Organic Congress 2020 gaat digitaal

Het European Organic Congress 2020 gaat digitaal! Gezien dit nieuwe format, wordt het congres met één dag verlengd. Deelnemers zijn van 1 tot en met 3 juli welkom bij 5 verschillende online sessies.

Het European Organic Congress biedt een platform waar beleidsmakers en deskundige sprekers u op de hoogte houden van de laatste beleidsontwikkelingen en de visie op een postpandemisch Europa zal besproken worden. De onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer de biologische verordening van de EU, een Organic Action Plan, de hervorming van het gemeenschappelijk landbouwbeleid, de Farm to Fork Strategy, evenals de mogelijke impact van COVID-19 op ons voedsel- en landbouwsysteem.

De organisatie verwacht in mei meer informatie te kunnen geven over het programma, de registratiemogelijkheid en de tools die gebruikt zullen worden.

Vanwege de COVID-19-pandemie worden veel evenementen getroffen. De organisatoren van dit congres willen het welzijn van de deelnemers, sprekers en betrokken medewerkers waarborgen. Daarom besloten IFOAM EU en de organiserende partner BÖLW na intern overleg en risicobeoordeling om het congres naar u toe te brengen.

Voor meer informatie: www.organic-congress-ifoameu.org  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven