Le Perron viert jubileum met 'Pain D’Anniversaire'

Le Perron bestaat 10 jaar. Voor dat jubileum heeft boulanger Mike Onasse een speciaal brood ontwikkeld. Met dit recept heeft hij begin dit jaar tijdens de bakery cup in Italië, als coach van het Nederlands Boulangerie team, de 1e plaats gehaald. Hij heeft het brood met hetzelfde recept omgebouwd naar de biologische variant. "Het brood heeft voor ons 10-jarig bestaan de volgende naam gekregen: Pain D’Anniversaire", meldt Le Perron.

"De bijzonderheid van dit brood is dat het 16 uur in de rijskast heeft gerezen en gemaakt is met 100% zuurdesem (zit ook gist in dus geen 100% desem) en een knapperige korstje van durem en roggebloem. Ook heeft het brood een mooie vulling van geroosterde hazelnoten, lijnzaad & sesamzaad."

Voor meer informatie: www.leperron.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven