Nieuw: hondenworst met 100% biologisch vlees

Onlangs introduceerde Natural Fresh Meat een nieuwe premium organic hondenworst met 100% biologisch vlees voor honden van alle rassen. De worsten zijn ook geschikt voor puppy's en senior honden. 

Er zijn drie smaakvariaties van 600 gram verkrijgbaar. De biologische worst kip is o.a. geschikt voor stevigere ontlasting. De biologische hondenworst fruit, groenten en kip zit boordevol zeer goed opneembare vitaminen, mineralen én natuurlijke anti-oxidanten. Tot slot is voor de kieskeurige hond de biologische worst rund en kip bijzonder geschikt.

De biologische Natural Fresh Meat hondenworsten zijn SKAL gecertificeerd en gericht op de bewuste consument. "In het reguliere petfoodkanaal vindt de worst inmiddels zijn weg maar we zijn natuurlijk ook op zoek naar afzetmogelijkheden in het biologische kanaal", aldus Helm Cornelissen. De worst is lang houdbaar en een uitstekend alternatief voor vers vlees uit de diepvries, als snack, als afwisseling bij alle soorten droogvoeding of natuurlijk als volledige maaltijd. 

Voor meer informatie: www.naturalfreshmeat.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven