Ellen Visser (Eco warehouse) over de SoapLift:

"Hiermee droogt een stuk zeep sneller op"

Tholen - "De SoapLift is een product dat momenteel in veel huishoudens goed van pas zou komen. Steeds meer mensen kampen door het vele wassen met uitgedroogde handen. Zij zijn daardoor eerder geneigd om een meer voedend stuk vaste zeep uit te proberen. Door de zeep op de SoapLift te leggen, droogt deze sneller op." Aan het woord is Ellen Visser van Eco warehouse, exclusief distributeur van het uit de VS afkomstige product.

Ellen geeft aan dat de SoapLift verspilling van vaste zeep voorkomt. "De SoapLift is gemaakt van bioplastic op basis van maïszetmeel. Na gebruik van de zeep zakt het water er doorheen en laat het lucht circuleren onder de zeep. Daardoor droogt de zeep sneller op na gebruik en gaat de zeep langer mee." De SoapLift kan eenvoudig op maat geknipt worden en voor het schoonmaken is enkel stromend water nodig. Het product is in verschillende kleuren verkrijgbaar. "De meest populaire kleuren zijn sage, bone, white, black en brown." Er is nu ook een ronde versie beschikbaar, speciaal voor de populaire shampoo bars. 

Ellen vertelt dat veel van de klanten van Eco warehouse ook stukken zeep verkopen, waardoor de SoapLift een mooie aanvulling is op het aanbod. "Dit product doet het goed bij conceptstores en cadeauwinkels. Het is een leuk cadeautje om te geven, bijvoorbeeld in combinatie met een mooi stuk vaste zeep." Toch is de vraag de laatste weken niet echt toegenomen. "Dat komt met name door het feit dat heel veel van de zelfstandige leveranciers waar wij aan leveren, dicht zijn. Er is een kleinere groep klanten waar de verkoop wel wat aantrekt."

De meeste producten bij Eco warehouse zijn gerelateerd aan voeding (onder andere de Bee's Wrap, Vejibag en Food Huggers). Hoe zijn ze met dit product in aanraking gekomen? "SoapLift is een klein merk uit de VS. Het is door een ouder echtpaar bedacht en ontwikkeld in de eigen woning. Wij liepen er tegenaan in een winkel in Maine toen we de producent van de Bee's Wrap bezochten. Het product sprak ons meteen erg aan en na het horen van het verhaal er achter waren we verkocht en besloten we het op te nemen in ons aanbod."

Coronatijd
Ellen en Johan vertrokken eind februari naar de Verenigde Staten voor een bezoek aan de Expo West. Deze beurs werd vanwege de uitbraak van het coronavirus echter op het laatste moment geannuleerd. "Gelukkig waren veel van onze relaties ook al afgereisd naar Californië, dus hebben we nog veel kunnen bespreken." Op 9 maart arriveerden ze weer in Nederland. "Toen beseften we al snel dat we in een hele andere wereld terecht waren gekomen."

Voor meer informatie:

Ellen Visser
Eco warehouse
Zwolleweg 23
3771 NR Barneveld
0342 769009
06 22744757
ellen@ecowarehouse.nl  
www.ecowarehouse.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.