Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

26e landgoedfair gaat niet door

Van 19 tot en met 23 augustus 2020 zou alweer de 26e Landgoedfair plaatsvinden. Maar met de maatregelen omtrent het Covid-19 virus, waarbij is besloten dat evenementen met vergunningsplicht tot 1 september 2020 verboden zijn, kan ook de Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt helaas niet doorgaan.

In de afgelopen 25 jaar groeide de Landgoedfair uit tot één van de bekendste en grootste buitenbeurzen van Nederland. Het evenement dat in 1995 haar eerste editie kende, trok een landelijk publiek naar het landgoed. De Landgoedfair was het vliegwiel voor de vele activiteiten op het landgoed, zoals de Landgoedwinkel, het pannenkoekenhuis de Stapelbakker en de locaties voor feesten en vergaderingen. Alles ligt nu stil, behalve de landbouw, productie van kaas en delicatessen en de Landgoedwinkel. Vanaf 20 mei hoopt de familie Van Verschuer de horeca weer te kunnen openen maar voor de Landgoedfair geldt helaas, dat deze niet naar later in het jaar verzet kan worden. Volgend jaar hoopt het landgoed weer de standhouders en vele gasten van de Landgoedfair als vanouds te kunnen ontvangen.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl  

Publicatiedatum: