Poptails: biologische sorbetijsjes met 100% natuurlijke ingrediënten

Nieuw in de ijscategorie zijn de biologische en veganistische sorbets, ook Poptails genoemd. "Bijzonder aan deze ijsjes is dat ze geen toegevoegde suiker bevatten en ook geen smaak-en kleurstoffen", zegt Sofie De Vriendt van HAC, dat deze producten in de Benelux in de markt zet.

"We vertegenwoordigen al 10 jaar biologische producten van fabrikanten uit heel Europa. We zijn steeds op zoek naar innovaties. De smaak blijft altijd de hoogste prioriteit. Toch is het gezondheidsaspect voor ons ook heel belangrijk. Veel waterijsjes bevatten jammer genoeg veel suiker en kunstmatige smaakstoffen. Toen we deze ijsjes voor het eerst proefden, waren we snel overtuigd dat dit een populair product kon worden in de Benelux."

Dat consument steeds meer met zijn gezondheid begaan is, is ook in de ijscategorie merkbaar. Het sorbetijs is 100% natuurlijk, veganistisch en glutenvrij. "Je hoeft je bij het eten van deze sorbetijsjes dus helemaal niet schuldig te voelen", zegt Sofie.

De poptails zijn geïnspireerd op mocktails waarbij verschillende vruchten met elkaar worden gemengd. Momenteel is de range verkrijgbaar in 3 smaken: Berry bevat aardbei, framboos, watermeloen, Passion bevat passievrucht en ananas en Green bevat peer, komkommer en citroen.

 

"Kenmerkend voor de Poptails is dat deze, net als het populaire Calippo-ijsje, in een papieren hoorntje zit. Een duurzame
verpakking, 100% recycleerbaar. De ijsjes zitten verpakt per smaak in een box van vier, maar zijn ook als single verkrijgbaar. De ijsjes zijn geschikt voor retail en groothandel, maar ook ideaal voor de horeca."

Voor meer informatie:

H.A.C. BV
Sofie De Vriendt
Tel. +32 (0)476.348.208
sofie@hac-organic.be 
www.hac-organic.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven