Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na uitstel toch afstel voor BioWest en BioOst 2020

Op 21 en 28 juni waren de beurzen BioWest in Düsseldorf en BioOst in Leipzig gepland, die oorspronkelijk in april hadden moeten plaatsvinden. In navolging van een politiek besluit dat grote evenementen in Duitsland tot de zomer verboden blijven, komen de beurzen te vervallen. De volgende BioWest en BioOst vinden plaats in het voorjaar van 2021, BioWest op 18 april en BioOst op 25 april.

"De afgelopen weken hebben we steeds weer gehoopt, gepland, onderzocht, georganiseerd en opnieuw gepland", betreurt organisator Matthias Deppe. "Natuurlijk laat de BioMesse de exposanten in deze uitzonderlijke situatie niet tegen volledige kosten zitten", legt Wolfram Müller, ook organisator, uit. Daarom wordt het grootste deel van de reeds uitgereikte factuur gecrediteerd, waarbij slechts een deel wordt ingehouden voor reeds uitgevoerde werkzaamheden.

De organisatoren en het organisatieteam zijn blij met de reactie van de sector: "Wat in deze moeilijke tijden zeer ondersteunend is geweest, zijn de vele goede discussies, de positieve feedback, over wat de BioMesse voor de sector betekent", meldt Matthias Deppe. Bijna zonder uitzondering hadden de exposanten zich bereid verklaard om zich solidair te tonen, zodat de BioMessen en hun vertrouwde team hun functie als platform voor de sector ook in de toekomst kunnen blijven vervullen.

Voor meer informatie: www.bioost.info en www.biowest.info

Publicatiedatum: