Webwinkel Ekoplaza ook weer open voor nieuwe klanten

In de webshop van Ekoplaza kunnen zich sinds gisteren ook weer nieuwe klanten aanmelden. Toen de noodmaatregelen wegens de coronacrisis werden afgekondigd, werd het heel druk en moest de webshop even noodgedwongen dicht. Begin april konden vaste klanten hun bestellingen weer plaatsen en vanaf nu is de webshop weer open voor iedereen.

"Wij zijn blij dat we iedereen weer kunnen verwelkomen in onze webshop", meldt Ekoplaza. Bij het bezorgen worden de voorschriften van het RIVM in acht genomen. Zo wordt de bestelling niet tot in de keuken bezorgd, maar worden de boodschappen bij de voordeur afgeleverd.

Bezorgmogelijkheden 
Bij het kiezen voor je bezorg-service is het mogelijk om te kiezen voor Ekoplaza direct, Eko-route, het ophalen van bestellingen bij een afhaalpunt, of bezorging via bezorgservice Reviva. Bestellingen kunnen alleen vooraf via iDeal betalen en niet aan de deur worden betaald. "Na het selecteren van je bezorgservice is het mogelijk om een bezorgdag en eventueel een tijdsvenster te kiezen. Wanneer je een bezorgdag en eventueel een tijdsvenster niet kunt selecteren, is die dag niet meer mogelijk. Omdat meer mensen op dit moment hun boodschappen online bestellen, zijn bezorgmomenten sneller vol. Wil je overmorgen je boodschappen al geleverd krijgen? Bestel dan vóór 09:00 uur. Wanneer je er voor kiest om boodschappen af te halen in de winkel, dien je te betalen bij het ophalen. We vragen je in de winkel te betalen per pin of met je mobiel, om hand-op-hand contact te voorkomen", aldus Ekoplaza.

Leeg goed en statiegeld 
Klanten wordt gevraagd om lege kratten van de eerdere bestelling bij de voordeur klaar te zetten zodat de bezorger deze retour kan nemen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om leeg goed waar statiegeld op zit, bij de bezorger te retourneren. 

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven