Kleinstesoepfabriek gaat mee met collectieve deelname aan BioNord en BioSüd

"Makkelijker contact met klanten in de juiste setting"

Ook in 2020 organiseert Handelsagent Duitsland voor een aantal Nederlandse producenten en leveranciers van biologische producten en/of levensmiddelen een collectieve beursdeelname tijdens BioNord in Hannover, gehouden op zondag 6 september en tijdens BioSüd in Augsburg, gehouden op zondag 20 september. 

De beurzen zijn kleinschalig en regionaal georiënteerd, wat het aantal bezoekers in aantallen beperkt. De kwaliteit van de bezoekers is echter hoog. Ze zijn Duits, hebben een professionele relatie met biologische producten en hebben tijd en ruimte voor een gesprek.

BIOFACH is een toonaangevend beurs als het gaat om biologische levensmiddelen. De beurs kenmerkt zich echter ook door drukte en bezoekers uit wereldse windstreken waar jouw exportambities mogelijk niet tot reiken. Er zijn in Duitsland een aantal alternatieven als het gaat om beurzen die zich richten op biologische producten en levensmiddelen. Groeiende bezoekersaantallen trekken onder andere de 4 regionale bio-beurzen. Deze 4 beurzen zijn geografisch verdeeld in Noord, Zuid, Oost en West. Handelsagent Duitsland kiest, vanuit ervaring, voor deelname aan de beurzen BioNord (Hannover) en BioSüd (Augsburg)

Eerst proeven, dan praten
Eén van de deelnemers die is Kleinstesuppenfabrik, ofwel Kleinstesoepfabriek. "Wij komen op dit soort kleinschaligere beurzen met de juiste begeleiding makkelijker in contact met klanten in de juiste setting", legt Michel Jansen uit. "Omdat we een hoogwaardig product maken en verkopen moeten we het vooral hebben van laten proeven. Daarna komen dan de zakelijke gesprekken wel."

Collectiviteitskorting
Handelsagent Duitsland neemt de volledige organisatie en communicatie richting beurzen op zich, regelt een eigen stand op de beurs en zorgt voor goed voorbereide gesprekken met Duitse inkopers en productpresentatie voor Duitse inkopers al voor de feitelijke beurs. Daarnaast regelt Handelsagent Duitsland de aanvraag van het SIB Voucher, waardoor de totale projectvergoeding van € 2.500,00 (excl. btw) dankzij collectieve beursdeelname slechts 1.250,00 (excl. btw) aan eigen investering bedraagt.

Ook aanmelden voor bezoek aan een van de twee beurzen is mogelijk. De combi is niet noodzakelijk, vult Marcel Baanders van Handelsagent Duitsland aan. "Ook voor enkele deelname geldt een subsidie van 50% door verzilveren van een SIB Voucher collectieve beursdeelname."

Klik hier voor deelname aan BioNord, hier voor deelname aan BioSüd. en voor de combideal naar BioNord en BioSüd klik je hier.

Voor meer informatie: www.internationaalondernemen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven