Multipack-assortiment voor kat en hond uitgebreid

Als aanvulling op het biologisch honden- en kattenvoer heeft Yarrah haar assortiment uitgebreid met nieuwe multipacks. Het aanbod bevatte al een multipack voor zowel hond als kat met daarin drie varianten graanvrij natvoer in kuipje. Door het succes van deze multipack zijn er nu twee varianten voor de hond en twee varianten voor de kat aan toegevoegd.

"De multipack is een handig pakket waarmee je kat of hond langer van zijn favoriete smaak kan genieten. Daarnaast is het perfect om iemand cadeau te geven. De nieuwe multipacks zijn vanaf heden beschikbaar", vertelt Daan van der Mooren.

De nieuwe multipacks voor de kat bestaan uit een pakket met acht kuipjes 100 gram graanvrije paté met zalm en een pakket met acht kuipjes graanvrije paté met kip en kalkoen. "Beide multipacks zijn geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens tot senior katten. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Natvoer bevat veel vocht en helpt je kat gehydrateerd te blijven. Daarom adviseert Yarrah natvoer voor iedere kat", aldus Daan.

Voor de hond is het aanbod uitgebreid met een multipack met zes kuipjes 150 gram graanvrije paté met kip en kalkoen en daarnaast een multipack met zes kuipjes graanvrije paté met rund en kip. "Deze multipacks zijn geschikt voor alle honden, van puppy tot senior. De multipacks bevatten enkel zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt een hond precies binnen wat hij nodig heeft."

Voor meer informatie: daan.vandermooren@yarrah.com en www.yarrah.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven