De weg van de biologische quiche

Met hartige taart kan je eindeloos variëren, maar bij Bio-Planet in Gent blijkt quiche met geitenkaas en appel een absolute klassieker. Wat zijn de stappen die er genomen worden vooraleer die in je winkel belandt? Winkelier Bjorn ziet hoe Wim en Veerle verse quiches in de oven steken. Daarna gaan ze via groothandel en veiling op zoek naar de bioboer die appelen teelt voor deze lekkernij.

“Een van de best verkochte producten uit onze verstoog, zijn de quiches van de Patiron”, vertelt Bjorn Grammens, chef bedieningstoog bij Bio-Planet Gent. “Met name de quiche met geitenkaas en appel is echt wel populair.” Maar hoe komt de quiche tot in de winkel en worden er wel bio-appeltjes en bio-geitenkaas van Belgische oorsprong gebruikt? 

Klik hier om verder te lezen over het proces.

Bron: Bio mijn natuur

Indexfoto: Patrion


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven