Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu ook Fair Trade bio-zeep met kokosolie van de Salomonseilanden

"Het lijkt wel marmer"

Tholen - Na de Fair Trade kokosolie is er nu ook een Fair Trade biologische zeep van Amanprana. Deze zeep met kokosolie wordt met de hand gemaakt op de Salomonseilanden. Amanprana werkt voor deze producten samen met Niulife, een sociale onderneming zonder winstoogmerk die duizenden dorpelingen op de afgelegen Salomonseilanden een inkomen geeft. "Voor een diepe reiniging is houtskool toegevoegd. Hierdoor is deze zeep een bijzondere en mooie verschijning, het lijkt wel marmer", vertelt Tim Spek, salesmanager Nederland voor Amanprana.

Hij geeft aan dat honderd procent van de winst, die op dit product gemaakt wordt, naar het Solomon Project gaat. De biologische kokosolie wordt door de plaatselijke bevolking met de hand geperst. "Ook is de zeep verrijkt met citroenolie en eucalyptusolie. Deze zeep is verpakt in een kartonnen doosje en ook verkrijgbaar in een display met 12 zeepjes voor op de counter."

De Fair Trade zepen zijn al verkrijgbaar. "We starten hiermee met een actie in combinatie met de Fairtrade kokosolie van de Salomonseilanden."

Voor meer informatie:

Tim Spek
Amanprana
Brechtsebaan 42
Unit 70 - BE 2900 Schoten
06 24712166
tim.spek@noble-house.tk  
www.amanprana.eu