Kaas door de brievenbus als hart onder de riem

Tholen - In deze weken van quarantaine kunnen we veelal geen bezoekjes brengen aan familie of vrienden. Een kaartje sturen of bloemen, dat kan wel... of kaas. Bij Erf1 Zuivel kan sinds kort ‘Briefkaas’ besteld worden.

Kamper Terp Oud

“Het zou jammer zijn als we door de quarantaine geen contact meer zoeken met elkaar, daarom wilden consumenten iets leuks bieden in deze crisis”, vertelt Marije Bruins. “Kaas geven of krijgen is erg leuk, dus kwamen we op het idee om kaas per post te versturen. Iets wat, zo bleek, nog niet bestond.” De kaas die wordt opgestuurd is onder meer de nieuwe Kampereilanden Kaas, die Erf 1 in maart introduceerde. Het is een traditionele gecoate Goudse kaas. Met melk van en gemaakt op het Kampereiland en dus bekleed met het wapen van Kampereiland. “Leuk om te zien dat nu ook mensen buiten de streek van onze producten kunnen genieten”, vindt Marije.

Kampereilander Jong

Dubbel druk in de boerderijwinkel
Erf1 levert kaas en zuivelproducten aan supermarkten in de omgeving. Daarnaast worden de producten ook in een eigen boerderijwinkel verkocht. Daar is het nu dubbel druk. “We staan ervan te kijken dat er zoveel mensen komen. Mensen lijken zich wat meer bewust te worden van wat ze eten en waar het vandaan komt. Er komen veel nieuwe klanten. Misschien is het omdat ze meer thuiszitten en dus meer tijd hebben om nieuwe adresjes in de buurt op te zoeken.”

Support Your Locals
Het zuivelbedrijf doet ook mee aan Support Your Locals, een initiatief van lokale boodschappakketten dat de afgelopen weken een enorme vlucht heeft genomen. Inmiddels is er ook een IJsseldelta-box, waar de zuivelproducten van Erf1 in te vinden zijn.


Voor meer informatie:
Erf-1 VOF
Mandjeswaardweg 6
8267 AW Kampen
038-4580392
06-19818801
www.erf1.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.