Creatief met bio-bier: online proeverijen en Vrijmiboxen

Tholen - Onder meer de horeca wordt zwaar geraakt op dit moment. We kunnen niet even de deur uit naar ons favoriete restaurant, bar of café. Om toch te kunnen genieten van een biologisch 'thuisbiertje' heeft brouwerij De Leckere een webshop geopend. "Dit begint aardig te lopen. We bereiken hier tot nu toe naast bestaande klanten ook veel nieuwe mensen mee", vertelt directeur Eric Odenwald.

Via de webshop helpt De Leckere ook bij het realiseren van een online Vrijmibo, met de Vrijmiboxen. "Het enige wat bedrijven zelf nog moeten doen is het tijdstip en het online platform te kiezen. Wij bezorgden de boxen thuis bij alle collega's."

Er is een box met alleen wijn, eentje met alleen 'leckere' speciaalbieren en een combibox met een beetje van beide. In de webshop kan men ook eenvoudig een eigen bierbox samenstellen met de speciaalbieren, waaronder bijvoorbeeld de nieuwe special Cervuelta. Sinds begin maart is ook de SpringHaver lentebock weer verkrijgbaar.

Dit is overigens niet de enige creatieve zet van de bierbrouwer. Eric: "We organiseren ook online bierproeverijen in het Werkspoorcafé. Mensen die in de omgeving van Utrecht wonen kunnen tot vrijdagochtend 8:00 uur de Beer&Bite Box bestellen met daarin 12 bieren én borrelhapjes. Elke vrijdagavond om 19:00 uur houden wij een live bierproeverij op ons Instagramkanaal @WerkspoorCafeDeLeckere." Afhalen is ook mogelijk, bij het Werkspoorcafé aan de Tractieweg 43 in Utrecht (op vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur).

Voor meer informatie: eric@odenwald.nl en www.deleckerewebshop.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven