"Het merk is toe aan een volgende stap"

De Smaakspecialist neemt PureFood Consenza over

PureFood Consenza is vanaf 1 april onderdeel van het portfolio van de Smaakspecialist. De overname van het merk is door beide partijen succesvol afgerond en vandaag bekendgemaakt door Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist. "Het merk sluit goed aan bij de strategie van de organisatie", aldus Pieter. "Het biedt een uitbreiding van ons assortiment in de categorie Health Food, specifiek gericht op glutenvrij." Voor de Smaakspecialist is het een nieuw segment en daarmee complementair aan de merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food. Verder hebben de synergievoordelen op het gebied van inkoop, productie en sales ook een rol gespeeld bij de overname.

René van Voorst, Sales Manager Consenza en Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist. 

Assortiment merk Consenza
Consenza heeft een breed en toegankelijk assortiment binnen de categorie glutenvrij. Hélène Lokhoff (Product Development): "Het doorontwikkelen van het assortiment met als ambitie: de smaakvolle en verantwoorde keuze binnen glutenvrij, staat in 2020 centraal. Hiermee willen wij waar mogelijk aansluiten bij de mijlpalen van de Smaakspecialist, biologisch en zonder toegevoegde geraffineerde suikers."

Team PureFood Consenza gaat door
Het team van Consenza is ook erg blij met de aansluiting bij de Smaakspecialist. "Consenza is een prachtig merk dat in de loop der jaren gerenommeerd is binnen de categorie Glutenvrij. Het merk is toe aan een volgende stap, zowel qua positionering als assortiment. De Smaakspecialist is met haar kennis- en ervaring en duurzame filosofie de ideale partner om deze ambities te verwezenlijken. Ik ben er trots op hier samen met het team onderdeel van uit te gaan maken", aldus René van Voorst, Sales Manager Consenza. René zal samen met het team het opgebouwde werk voort gaan zetten en daarmee het (internationale) klantportfolio van Consenza blijven beheren en verder uitbouwen.

Voor meer informatie: Marcel Pat via marcel.pat@desmaakspecialist.nl of René van Voorst (sales manager van PureFood Consenza) via rene.van.voorst@purefood.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven