Vlaamse voedingsdeskundige introduceert verse biologische baby- en peutervoeding

"Ouders winnen hierdoor kostbare tijd"

Tholen - De Vlaamse voedingsdeskundige Klaartje Mertens heeft een eigen lijn met verse biologische baby- en peutervoeding op de markt gebracht: just. De eerste producten zijn groentepurees voor de allerkleinsten, in vier varianten: pompoen/wortel, pompoen/tofu, broccoli/wortel en broccoli/tofu. "Hiermee geef je jouw kindje de beste start", vertelt Klaartje, zelf moeder van Lou. "Ik wil Lou bewust opvoeden. Eten is daar een belangrijk onderdeel van, zeker in de beginjaren. Dan leg je namelijk de basis voor een gezond voedingspatroon en een goede gezondheid. Bovendien ontstaan de smaakvoorkeuren tijdens de eerste drie jaren."

Ze hoopt dat andere ouders dankzij deze productlijn meer tijd hebben voor de kinderen. "Ik wil actief tijd doorbrengen met Lou. Het gaat voor mij niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. De momenten dat we samen zijn, kies ik er dan ook voor om er écht voor hem te zijn. Ik wil andere ouders hetzelfde gunnen door hun kostbare tijd te helpen besparen. Dankzij just. hoeven ze minder achter de kookpotten staan, niet meer 'meal preppen' en kunnen de ouders meer mee op de speelmat zitten."

Elke maaltijd van just. is vers en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. just. is geschikt voor flexitariërs, vegetariërs en veganisten. "just. biedt ouders gemak. Ze hoeven de maaltijden alleen maar op te warmen. Hiermee winnen ze tijd voor zichzelf en tijd om met hun kindje door te brengen." Klaartje hoopt in de nabije toekomst nog nieuwe producten aan de lijn toe te voegen. "Het gamma van just. zal met de kindjes meegroeien."

In België ligt just. al onder andere bij Origin'o , Het Natuurhuis, Herteleer, De Nieuwe Stroming, Bioshop Turnhout en C'est bio.

Klaartje heeft een rubriek in BioGezond magazine. 

Voor meer informatie:

Klaartje Mertens
just. the better start
+32 494 24 80 53
klaartje@justfoods.be  
www.justfoods.be 

Ook op instagram, facebook en linkedin te vinden @just.thebetterstart


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven