Bio-soep voor medewerkers Catharina Ziekenhuis en Nijmeegse verzorgingshuizen

Tholen - De medewerkers van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven kunnen zich tijdens hun zware diensten de komende tijd opladen met bio-soep. Naturally Tasty heeft vrijdagmiddag verse biologische rode linzensoep geleverd aan het ziekenhuis en zal dit de komende vier weken nog blijven doen. Er is genoeg soep beschikbaar voor zo'n 600 mensen.

"De medewerkers hoeven onze voedzame huisgemaakte soep alleen maar even op te warmen, ideaal in deze drukke tijden. Wij wilden graag iets voor hen betekenen en onze waardering uitspreken voor het belangrijke werk dat ze doen. Daarom bedachten we dit initiatief", vertelt Souhaib Aouini namens het team van Naturally Tasty. Vandaag zal nog eens voor 1000 mensen soep geleverd worden aan het ziekenhuis.

Hij geeft aan dat het juist in deze tijden belangrijk is om goed te eten, maar dat dit voor de medewerkers in de zorg niet altijd mogelijk is momenteel. "De kantines van de ziekenhuizen zijn dicht. En er is niet alleen tekort aan materialen, mensen, maar de medewerkers hebben ook gezonde voeding nodig om hun belangrijke werkzaamheden uit te kunnen blijven voeren."

Eerder verraste Naturally Tasty ook al de medewerkers en bewoners van de vier verzorgingshuizen van Stichting De Waalboog in Nijmegen (zie deze post op LinkedIn).

Team Naturally Tasty plaatste op LinkedIn dit bericht over de bezorging van de soepen aan het Catharina Ziekenhuis.

Voor meer informatie:

Souhaib Aouini
Naturally Tasty
Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen
06 44747273
souhaib@naturallytasty.com  
www.naturallytasty.com/nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven