Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feel Good Shower: limited edition nu verkrijgbaar

Weleda heeft een nieuwe limited edition douchecrème uitgebracht. De milde vegan Feel Good Shower is vanaf vandaag verkrijgbaar. Prikkel de zintuigen met de verfrissende en sprankelende geur van gember, citroengras en cederhout. Deze milde douchecrème reinigt de huid zacht. Het behoudt de vochtbalans van de huid door de aanwezigheid van biologische sesamolie. Milde plantaardige wasactieve stoffen reinigen in alle zachtheid en drogen de huid niet uit. Na het douchen voelt de huid aangenaam en soepel aan. De limited edition douchecrème is biologisch afbreekbaar. 

Feel Good Shower heeft het Natrue-kwaliteitslabel. De Natrue-categorie 'Natuurcosmetica' garandeert dat deze douchecrème uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevat. Bovendien is Feel Good Shower vegan. Het Weleda vegan-label houdt in dat er geen dierlijke ingrediënten zijn gebruikt. 

200 ml € 7,99

Voor meer informatie: www.weleda.nl 

Publicatiedatum: