LekkerBoer Foodcamp 2020 verplaatst naar het najaar

In 2019 nam LekkerBoer het initiatief om van het voedselverhaal een avontuur te maken op een boerenerf. Lekker naar buiten, kinderen met ouders, voor een gezonde leefstijl. Dit jaar organiseren boeren en tuinders, waaronder enkele biologische bedrijven, opnieuw een serie Foodcamps op het erf samen met LekkerBoer. Foodcamp 2020 wordt in toenemende mate ondersteund door agrarische toeleveranciers en afnemers van de deelnemende agrarische bedrijven, zoals veevoerleveranciers ABZ Diervoering, For Farmers en de Hoop en zuivelverwerkers Rouveen en Farmel, maar ook accountants als Flynth en Alfa, stalinrichters Infarming en Van der Sluis en Ter Heerdt kuikens en leghennen.

Foto: Lekkerboer.nl

Naast deze wekelijkse evenementen voor kinderen en ouders, worden Foodcamps ook georganiseerd voor scholen. Beiden waren grotendeels in het voorjaar gepland, maar zijn verplaatst naar het najaar in verband met de Corona maatregelen. “Het zijn spannende tijden voor boeren, maar vooral voor onze partners uit de horeca en ook in de sport en in de kinderopvang. Verschillende horeca ondernemers en lokale leveranciers hebben acties opgezet om eten thuis te bezorgen. We roepen dan ook iedereen op om de lokale ondernemers in deze tijd te steunen. We zijn blij dat zowel boeren als partners na de zomer wederom meedoen om kinderen en ouders te trakteren op een Foodcamp bij hen in de buurt”, aldus Judith de Rijk van LekkerBoer.  

Voor meer informatie: www.lekkerboer.nl/foodcamp 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.