Kiemgroenten van Koppert Cress opgenomen door Ekomenu

Ekomenu introduceert de ‘Groene Apotheek’ in samenwerking met Rob Baan van Koppert Cress. De Boost Mix van Koppert Cress bevat 4 soorten kiemgroenten die vol zitten met vitaminen en mineralen.

  • Het sulforaan in Broccocress is bij uitstek ontstekingsremmend, broccocress is verder rijk aan vitamine B6 en C, foliumzuur en molybdeen. Ook is het een bron van B1, biotien en pantontheenzuur.
  • De Sakuracress is rijk aan vitamine B6 en C, biotine, molybdeen en anthocyaan. Het is een bron van vitamine B1 (thiamine), fosfor en mangaan.
  • De Garden Cress is rijk aan vitamine C, E en K. Ook is het een bron van foliumzuur, biotine en molybdeen.
  • Rock Chives (knoflook/bieslook smaak) is rijk aan vitamine K, foliumzuur, mangaan en molybdeen. En het is een bron van vitamine E en vitamine B1 (thiamine), calcium, koper.  

"Met één doosje Boost Mix kun je een paar weken vooruit. Ideaal als aanvulling op je maaltijden, voor op brood, in salades of in shakes", aldus Ekomenu.

Alle klanten van Ekomenu ontvangen deze week als kennismaking gratis de Rock Chives. "Met dank aan Koppert Cress. De smaak van Rock Chives lijkt op die van knoflook of bieslook. Wij willen de mensen van Koppert Cress in deze moeilijke tijd helpen door juist deze gezonde kiemgroenten bij onze klanten onder de aandacht te brengen. Veel van de klanten kennen Koppert Cress al van de biologische Tuinkers en de biologische Purpercress. Hoewel de Boost-cressen niet biologisch zijn worden ze opgekweekt in een uiterst schone omgeving zonder bestrijdingsmiddelen. De plantjes zijn niet zoals de Tuinkers en Purpercress opgekweekt in de grond maar in een groeimedium gemaakt van cellulose uit speciaal gekweekte bomen."

Voor meer informatie: www.ekomenu.nl  
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.