SANA 2020 verzet naar 3 tot 6 september 2020

SANA 2020, de internationale tentoonstelling van natuurlijke en biologische producten vindt dit jaar plaats van 3 tot 6 september 2020. Dat laat organisator BolognaFiere weten.

"Sinds het begin van de noodtoestand van het Coronavirus heeft de nationale en internationale beurswereld aanzienlijke inspanningen moeten leveren om de voor deze maanden geplande evenementen te herpositioneren", aldus Antonio Bruzzone, General Manager van BolognaFiere. "In deze gecompliceerde fase van de herplanning is men zich bewust van de noodzaak om met nog meer energie te werken aan het creëren van gunstige voorwaarden voor de ondersteuning van bedrijven. En het is deze overweging die BolognaFiere heeft doen besluiten om de 32e editie van SANA, de internationale beurs voor biologische en natuurlijke producten (georganiseerd in samenwerking met FederBio/Assobio) en Cosmoprof Worldwide Bologna, op dezelfde data te houden. De twee evenementen openen op 3 september en SANA sluit af op 6 september en COSMOPROF op maandag 7 september."

"We leggen momenteel aan de laatste hand aan de lay-out van de evenementen om de exposanten en exploitanten die aan beide beurzen deelnemen zo veel mogelijk mogelijkheden te bieden om elkaar te ontmoeten en te netwerken." De concentratie in de eerste weken van september van de belangrijkste internationale beursevenementen in het nationale beurssysteem zal volgens Bruzzone een pluspunt zijn voor de inkomende buitenlandse handelsdelegaties die hun schema's beter kunnen plannen door hun bezoeken aan evenementen die in hetzelfde beurscentrum plaatsvinden, te organiseren. Het zal ook een groot voordeel zijn voor de nationale exploitanten.

Voor meer informatie: www.sana.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven