Vegetarisch broodbeleg hit in Belgische bio-winkels

Fresh & Veggie bereidt vegetarisch broodbeleg, en groentetaarten die al meer dan 15 jaar een hit zijn in de Belgische bio-winkels. Catherine en haar neef Jeremy werken nauw samen met lokale bio-boeren, want supervers is hun credo. Jeremy: "Onze producten bevatten geen bewaarmiddelen of andere toevoegingen en liggen altijd kort na de bereiding in de winkels."

Foto: Fresh & Veggie

Voor Fresh & Veggie begon alles in een natuurwinkel in Wetteren. Winkelier Arthur Verheyen maakte voor zijn klanten vegetarisch broodbeleg. Dat experiment werd zo goed gesmaakt dat ook andere bio-winkels zijn broodsmeersels wilden aanbieden. Arthur besliste dan maar om ze op grotere schaal te gaan produceren. In 2009 ging hij met pensioen en nam Catherine Schepers het bedrijf over. Catherine: "We zijn een familiaal bedrijf. Mijn neef Jeremy en mijn nicht Aurélie nemen beiden ook een stuk van de dagelijks leiding voor hun rekening."

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Bio Mijn Natuur


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven