"We verkopen nog steeds het lekkerste vlees"

Niet langer alleen biologisch vlees bij Slagerij Haverkort

De Zwolse slager Herman Haverkort verkocht tot voor kort alleen biologisch vlees. Daar is hij nu noodgedwongen mee gestopt. Het feit dat biologisch vlees ook via andere kanalen - door de boer zelf of in de supermarkt - wordt verkocht, zet volgens hem de markt onder druk voor ambachtelijke slagerijen. Herman noemt het een stap naar de toekomst toe voor zijn bedrijf. Hij blijft gecertificeerd vlees, van diervriendelijk gehouden dieren verkopen. "Vertrouwd, want we weten waar het vandaan komt."

Bij Nieuwe Oogst legt hij uit wat de overwegingen waren om deze keuze te maken.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven