IFEMA, Madrid, 3-4 september 2020

Organic Food Iberia en Eco Living Iberia verplaatst naar september

Organic Food Iberia en Eco Living Iberia, de internationale handelsbeurzen voor natuurlijke en biologische producten, zijn verplaatst naar 3 en 4 september als gevolg van de snel escalerende uitbraak van het coronavirus.

Carsten Holm, managing director van Diversified Communications UK: "We hebben met veel exposanten en supporters gesproken en op basis van de situatie en de feedback is besloten om Organic Food Iberia en Eco Living Iberia te verplaatsen naar donderdag 3 en vrijdag 4 september 2020. De locatie zal nog steeds zijn in de Ifema-Feria de Madrid, in hal 8.

"Organic Food Iberia en Eco Living Iberia zijn de belangrijkste zakelijke evenementen voor de biologische en natuurlijke industrie op het Iberisch schiereiland. We beseffen dus dat de beurs belangrijker is dan ooit, en met zoveel exposanten en bezoekers die ons aanmoedigen om door te gaan, is het een ongelooflijk moeilijke beslissing geweest om te nemen. We zijn overweldigd door de steun voor de beslissing om data te verplaatsen, waaronder Ecovalia, INTERECO, Portugal Foods, Agrobio Portugal, CIAO-IICA, paviljoens zoals Andalucía, Valencia, Murcia, Madrid, Extremadura, Castilla La Mancha, La Rioja, Navarra, Oostenrijk, Griekenland, Italië, Frankrijk, Korea, en honderden individuele exposanten.

"Het succes, evenals de veiligheid van onze exposanten, sprekers en bezoekers, zijn altijd onze prioriteit geweest en dit blijft het geval. We zijn een sterke gemeenschap, we zitten hier allemaal samen in, en ik weet dat iedereen hier achter zal staan. Het Organic Food Iberia team wil iedereen bedanken voor hun voortdurende steun en geduld, en we kijken ernaar uit om u op 3-4 september te zien voor het drukste en grootste feest van onze industrie tot nu toe".

Organic Food Iberia en Eco Living Iberia vinden plaats in Ifema-Feria de Madrid op 3-4 september. Voor meer informatie: www.organicfoodiberia.com en www.ecolivingiberia.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.