Nieuwe Maïs Falafel bevat 47% Kabuli kikkererwten

Florentin lanceert met trots de nieuwe Maïs Falafel. De nieuwe Maïs Falafel bevat maar liefst 47% hoge kwaliteit Kabuli kikkererwten die vol van smaak zijn en rijk aan eiwitten en mineralen. De romige kikkererwten heeft Florentin aangevuld met 25% maïs, gegrilde paprika en een vleugje chilipeper. De nieuwe Maïs Falafel is knapperig van buiten en zacht van binnen.

Voor de Maïs Falafel gebruikt Florentin biologische ingrediënten van duurzame landbouw die grotendeels uit Europa komen. Bovendien is de Maïs Falafel helemaal vrij van gluten en soja, doordat gebruik gemaakt wordt van pure ingrediënten volgens de traditionele recepturen. Doordat de Maïs Falafel vrij is van allergenen is deze geschikt voor iedere veganist, vegetariër, flexitariër of foodie.

Bezoekers van onder meer de Bio-beurs en BIOFACH kregen eerder dit jaar al de kans om de nieuwe Maïs Falafel te proeven. Monique van der Meer geeft aan dat de reacties erg positief waren: "Niet alleen vindt men de Maïs Falafel kleurrijk en vol van smaak, er is ook waardering voor de knapperige bite door de maïs. Ook zagen bezoekers het als een goed vegan borrelhapje, maar breed inzetbaar, dus ook geschikt voor de niet-vegans. En een breed publiek uit de horeca zou het de gasten serveren door het in hun maaltijden te verwerken."

Florentin heeft een rijk assortiment van hummus, spreads en pitabrood waar de Maïs Falafel goed mee gecombineerd kan worden voor een lunch, snack of volledige maaltijd. Inspiratie kan uit verschillende hoeken van de wereld komen, zoals een broodje Maïs Falafel met Hummus en verse groenten of als onderdeel van een tafel vol mezze hapjes. Ook past de Maïs Falafel goed bij Mexicaans eten met een vegan mayo/limoensap drizzle, versierd met vers gesneden koriander. Bij Florentin omschrijven ze de Maïs Falafel dan ook als een veelzijdig product waar iedereen van kan genieten.

Hummus Trio
Ook is er een nieuwe trio verpakking verkrijgbaar. Hierin zitten de meest populaire Florentin Hummus smaken: de Hummus Classic, Hummus Jalapeño en Hummus Avocado. Vol van smaak en rijk aan eiwitten, vezels en mineralen.

Hummus
Met 56% hoge kwaliteit Kabuli kikkererwten en 16% Tahini van Humera sesamzaad. Een voedzame Hummus vol van smaak.

Hummus Jalapeño
Met 53% hoge kwaliteit Kabuli kikkererwten, 16% Tahini van Humera sesamzaad en stukjes Jalapeño uit Griekenland. Een Hummus met een scherpe kick.

Hummus Avocado
Met 23% Kabuli kikkererwten, 10% Tahini van Humera sesamzaad en maar liefst 20% avocado. Extra romig en smaakvol door de avocado.

Kijk voor meer informatie over deze nieuwe producten op de vernieuwde website van Florentin:

Corn Falafel
Hummus Trio


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven