Deltaworx biedt jobstudenten aan in land- en tuinbouw:

"Trekken en sleuren zoals in distributiecentra kunnen onze jobstudenten ook in de kas of AGF-handel"

Tholen - Het onderwijs ligt stil, de horeca ligt op z'n gat en dus hebben studenten tijd over. In de database van het Vlaamse studentenuitzendbureau Deltaworx zitten er alleen al zo'n 25.000 uit Vlaanderen, de regio Brussel en een stukje ook Wallonië. Daarvan zijn er momenteel een paar duizend per week beschikbaar, aldus Jeroen Poels, CEO en oprichter van het bureau dat na alle berichten over dreigende arbeidstekorten zijn diensten is gaan aanbieden in Vlaanderen

"Onze studenten willen graag hun steentje bijdragen, zitten in de kracht van hun leven en dus komen wij graag in contact met boeren, tuinders en AGF-handelaren om hen met hun arbeidsproblemen te helpen", legt Jeroen uit. Deltaworx bestaat inmiddels acht jaar, maar in de land- en tuinbouw is het uitzendbureau nog niet zo bekend.

Trekken en sleuren
Met de coronaproblematiek in die sector mag daar als het aan Jeroen ligt verandering in komen. "In de retail hebben we al flink opgeschaald in capaciteit, maar alsnog is er capaciteit over. Trekken en sleuren in distributiecentra zijn onze studenten wel gewoon en dus helpen ze met veel plezier ook in de kas, in het veld of in de AGF-handel."

Stabiele ploeg gegarandeerd
Ook aan het snel opleiden van de studenten is gedacht. "Wij kunnen voor een teler, die bijvoorbeeld vijf man extra nodig heeft, garanderen dat hij over de gevraagde periode op hetzelfde personeel kan rekenen. Daarmee is na een eenmalige opleiding van bijvoorbeeld een dag genoeg om bij te kunnen springen."

Voor meer informatie:
Deltaworx
www.deltaworx.eu

Jeroen Poels
jeroen@deltaworx.eu  

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven