Restaurantcriticus Michael Kempf: "Zo hoort pindakaas te zijn"

Nederlandse bio-pindakaas nummer 1 in Duitsland

Bij een uitgebreide test onder negen van de bekendste pindakaasmerken in Duitsland is TerraSana verkozen tot nummer 1. De test werd uitgevoerd door Michael Kempf, al 20 jaar restaurantcriticus en gepubliceerd in de Süddeutsche Zeitung. Michael had alleen maar lovende woorden voor de pindakaas van TerraSana. "De geur is fantastisch, alsof je de pinda’s zojuist in de pan geroosterd hebt. De structuur, deze smaak: zo hoort pindakaas te zijn. Geweldig. Uiteraard zit er geen toegevoegd suiker of zout in de pindakaas. Puur natuur."

Klik hier voor een close-up van de beoordeling van de TerraSana-pindakaas.

Met name in Duitsland zijn er al weken veel lege pindakaasschappen door een verminderde beschikbaarheid van pinda's. Het Coronavirus zal naar verwachting leiden tot verhoogde vraag, leveringsproblemen en dus nog minder beschikbaarheid. TerraSana doet zijn uiterste best om de vraag naar pindakaas bij te houden. Tot op heden kan TerraSana aan de vraag voldoen. Een goed alternatief voor een gezond broodbeleg zijn de andere notenpasta's van TerraSana. Cashewpasta is erg geschikt als basis voor sausjes, amandelpasta voor amandelmelk en hazelnootpasta is lekker om mee te bakken.

Voor meer informatie: info@terrasana.nl en www.terrasana.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.