Jeannette van Mullem (Puur! uit eten) bewondert veerkracht

"Straks allemaal driedubbel genieten bij horeca-ondernemers"

"Help de horeca tijdens de coronacrisis", deze oproep doet Jeannette van Mullem namens Puur! uit eten. Naar aanleiding van de gedwongen horecasluiting vanwege het coronavirus heeft Jeannette gevraagd waarmee ze de horeca-ondernemers kan helpen. "De reacties die ik sinds de sluiting van de Puur! uit eten restaurants hoorde gingen vooral over onzekerheid voor hun eigen zaak, voor collega-ondernemers en natuurlijk ook voor hun team van medewerkers. Ondernemers waren overdonderd door het - toch nog vrij plotse - besluit en druk met regelingen uitzoeken en de bank bellen over hoe nu verder."

Ze noemt het knap dat de ondernemers zoveel veerkracht tonen. "Horecaondernemers zijn creatief en vindingrijk: Al binnen een dag zag ik concrete concepten om eten en maaltijden thuis te bezorgen, een webshop te lanceren en cadeaubonacties te bedenken."

Jeannette vervolgt: "Mijn oproep voor de horeca is dan ook om straks, wanneer het voor iedereen weer veilig is, allemaal driedubbel te gaan genieten bij al deze ondernemers die het ons in hun restaurant, hotel, als cateraar of kookworkshopgever altijd naar de zin willen maken. En dat geldt wat mij betreft extra voor de duurzame Puur! uit eten ondernemer, die al extra inzet op het eten van meer groente, lokaal en biologisch eten en drinken. Want dat is hopelijk de gezonde én lekkere toekomst voor ons allemaal!"

Klik hier voor meer informatie over de acties en dergelijke die ondernemers op touw hebben gezet.

Voor meer informatie: info@puuruiteten.nl, www.puuruiteten.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven