"Deze groeien met het tempo van de natuur mee"

Nu ook kant-en-klare tuinpakketten vol biologische planten

Heb je nog niet veel verstand van tuinieren? Sprinklr biedt nu ook kant-en-klare tuinpakketten aan vol biologische planten. Wil je bijen en vlinders trekken? Daar heeft Sprinklr het Borderpakket Bijen & Vlinders voor. Schaduwtuin? Daar is het Borderpakket Schaduw voor, goed voor 4 vierkante meter. De balkonpakketten zijn er voor zon, half-zon en schaduw. Alles biologisch gekweekt.

Webshop Sprinklr.co werkt samen met biologische kwekerij Verhoeven in Brabant. De kwekerij, pionier op het gebied van grootschalige biologische kweek van tuinplanten, kweekt de planten niet alleen, Verhoeven verpakt en verzendt de orders ook.

De voorverkoop van de pakketten en de losse planten is inmiddels gestart via de webshop van Sprinklr. De planten worden verstuurd vanaf 14 april. "Lokaal gekweekte biologische planten uit onverwarmde kassen groeien gewoon met het tempo van de natuur mee. In tegenstelling tot de planten die je nu al vol in bloei ziet staan bij de bouwmarkten en tuincentra. Kweek zonder extra warmte en van dichtbij, dat scheelt een heleboel CO2", zegt Liedewij Loorbach van Sprinklr.

Voor meer informatie: liedewij@sprinklr.co, 06 14684915, www.sprinklr.co  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.