European Organic Congres schort registratie op tot april

De 2020-editie van het European Organic Congres staat gepland op 1-2 juli 2020 in Berlijn. Vanwege de onzekere ontwikkeling van de COVID-19 pandemie wordt de registratie voor bezoekers uitgesteld tot april 2020. "We vragen u vriendelijk om de datum van het evenement vrij te houden in uw agenda, maar boek uw reizen nog niet", aldus organisator IFOAM.

Dit jaar wil het congres, onder de titel 'Organic in Action', de deelnemers inspireren door te kijken naar hoe de agrofoodsector de duurzaamheid van de voedselproductie in de hele voedselketen kan verbeteren, met behulp van voorbeelden van deskundigen en vertegenwoordigers uit de biologische sector.

Vervolgens wordt er ingegaan op het 'van boer tot bord'-principe en het Europese biologische actieplan. Verder zijn er interactieve sessies en workshops. Bovendien zullen de hervorming van het gemeenschappelijk landbouwbeleid en het 'nieuwe leveringsmodel' worden onderzocht, hoewel het kader van de nieuwe governance zal worden geanalyseerd en de ontwikkeling naar een resultaatgerichte en stimulerende aanpak zal worden onderzocht. En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, deelt gastland Duitsland ervaringen met hun Duitse toekomstige strategie om de biologische landbouw te vergroten.

Blijf op de hoogte van updates over het congres via www.organic-congress-ifoameu.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven