Ook contactloos afhalen bij SLA

"Proberen met maaltijdbezorging nog actief te blijven"

Tholen - Vanuit een lege vestiging van SLA aan de Amstelveenseweg 124 vertelde medewerker Michiel Wouda afgelopen maandagmiddag dat het daadwerkelijke moment van de sluiting toch nog heel abrupt kwam: "We hadden wel verwacht dat de gedwongen sluiting op een gegeven moment een feit zou zijn, maar niet dat het zo snel zou gaan. Rond 17:15 uur hoorden we dat we om 18:00 uur onze deuren moesten sluiten."

Wat doet SLA, dat 12 vestigingen heeft, met de overgebleven producten? "We werken volgens een zero waste policy en proberen dan ook zo min mogelijk weg te gooien. Dat zou enorm zonde zijn, want het is gewoon goed en gezond eten. We mogen nog altijd maaltijden laten bezorgen, deze zijn online te bestellen. Hiervoor werken we samen met Deliveroo, Thuisbezorgd en Uber Eats. Je mag ook contactloos je maaltijd komen afhalen op een aantal locaties via ons onlinebetalingssysteem. Op die manier proberen we zoveel mogelijk van onze voorraad kwijt te raken en de komende tijd actief te blijven. We geven ook producten en maaltijden. Naast verschillende SLA-vestigingen zijn er instellingen en dergelijke die dit erg waarderen, denk bijvoorbeeld aan een bejaardenhuis."

Voor meer informatie: info@ilovesla.com, www.ilovesla.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.