Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Little Miracles breidt uit met tumeric-variant

Little Miracles introduceert een nieuwe shot: Tumeric, Ginger & Pineapple. 

"Turmeric doet wellicht niet meteen een belletje rinkelen, maar als we zeggen kurkuma denken we meteen aan de prachtige oranje gele kruiden uit India. Turmeric wordt in het Nederlands ook wel kurkuma of geelwortel genoemd en is bewezen een van de gezondste specerijen te zijn die er bestaan. Fun fact – In de Indiase geneeskunde wordt Kurkuma al duizenden jaren gebruikt en wordt het ook wel het gele wondermiddel genoemd", aldus D-Drinks, waar de producten van Little Miracles verkrijgbaar zijn.

"Little Miracles heeft turmeric gemixt met ananassap om een frisse boost te geven aan de krachtige smaak van de kurkuma. Daarnaast is er gember aan toegevoegd om een heerlijke allround shot te bieden voor het komende seizoen."

"Kurkuma is inmiddels een van de meest gegooglede ingrediënten vanwege de gezondheidsvoordelen. Wat ze in Azië al lang wisten is inmiddels ook door de wetenschap onderzocht. Kurkuma heeft onder andere ontstekingsremmende effecten, houdt hart- en vaatstelsel gezond en is een een krachtige antioxidant."

Little Miracles Shot Range
Little Miracles heeft naast de turmeric variant ook drie andere smaken. Naast het feit dat de shots de ideale immuunsysteem booster zijn, zijn alle varianten ook helemaal biologisch. De Little Miracles shot range bestaat uit 4 varianten:

  • Grapes, Ginger & Acai
  • Turmeric, Ginger & Pineapple
  • Ginger & Lemon
  • Pomegranate & Chili

Voor meer informatie: www.d-drinks.nl 

Publicatiedatum: