Eerstvolgende editie op 23 juni

BioBorrel van 23 maart komt te vervallen

Vanwege het Coronavirus komt de BioBorrel die op maandag 23 maart in Pakhuis De Zwijger (Amsterdam) gehouden zou worden te vervallen. Deze zal verplaatst worden naar dinsdag 23 juni. Dit maakten de organisatoren bekend:

In verband met de meest recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus verplaatsen wij de geplande editie van maandag 23 maart naar vooralsnog dinsdag 23 juni.

Nadere informatie volgt t.z.t.

Stay healthy en hopelijk tot snel,

De BioBorrel

Sprekers

Jan Willem Erisman
Jan Willem Erisman is directeur-bestuurder bij het Louis Bolk Instituut. Hier ontwikkelen onderzoekers al ruim 40 jaar lang kennis voor duurzame landbouw, voeding en gezondheid. Al vanaf het begin van zijn carrière is Jan Willem Erisman bezig met de stikstofproblematiek in Nederland. Hij is een van de eerste die ammoniakconcentratie metingen deed, emissiekaarten maakte en verspreidingsmodellen ontwikkelde. Sinds 2012 focust hij zich bij het Louis Bolk Instituut op  biodiversiteit en de weg naar praktijkgerichte oplossingen in de landbouw.

Meino Smit
Meino Smit is biologisch akkerbouwer én promovendus aan de Universiteit Wageningen. Daarmee kan hij als meester van de praktijk én theorie worden beschouwd. Zijn visie: Voor grootschalige im- en export is geen plek meer, vaderlandse landbouw produceert alleen nog maar voor de eigen bevolking en de bevolking moet de helft minder vlees eten. De intensieve landbouw verdwijnt, grondstoffen worden zoveel mogelijk hergebruikt en er zal weer meer handmatig op het land gewerkt gaan worden.

De BioPitch - 17:00 uur

Voorafgaand en wel om 17:00 uur bieden de organisatoren weer twee organisaties de kans om een nieuw idee te komen pitchen. 
Iedere Pitch duurt maximaal 5 minuten waarna er ruimte is voor vragen en individuele opvolging. Interesse? Klik hier voor meer informatie over de BioPitch. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven