NLdoet, vrijdag 13 maart

De Heidehoeve zoekt hulp voor aanleg blotevoetenpad

Werk Leer Centrum De Heihoeve, een biologische zorgboerderij van Dimence in Lettele, zoekt hulp bij het aanleggen van een blotevoetenpad. Op vrijdag 13 maart kunnen geïnteresseerden meedoen via de vrijwilligersactie NLdoet van het Oranje Fonds.

Foto: De Heihoeve

Het pad is nu nog maar deels aangelegd, er is een begin gemaakt. Het zou mooi zijn als het pad kan worden rond gemaakt, zodat het komende seizoen in gebruik kan worden genomen. Er moet dus een paar honderd meter pad worden gemaakt, maar ook hekjes en borden vervaardigd en geplaatst. Onderweg moeten ook verschillende obstakels van natuurlijke materialen worden geplaatst. "Dit is erg veel werk en voor het kleine team en de cliënten te veel om alles zelf voor elkaar te boksen", aldus de organisatie. "Wij zijn daarom erg blij met deze kans om hierin ondersteund te worden."

"Het doel van het aanleggen van dit blote voetenpad, is om meer mensen van buitenaf op het erf te krijgen. Dit is nodig omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van de cliënten die komen en meer verbinding brengt tussen onze doelgroep en de maatschappij. Wij hopen ook dat bezoekers enthousiast zijn over de Heihoeve en door klant te worden het voortbestaan van deze mooie locatie ondersteunen."

Aan de slag
Vrijwilligers kunnen aan de slag tussen 08.30 en 16.30 uur. Locatie: Spanjaardsdijk 86, Lettele. Vooraf aanmelden via 0570 551 570.

Het is handig om oude kleren (overall) te dragen en zelf werkschoenen, werkhandschoenen etc. mee te nemen. Koffie en een goede kom biologische soep staan voor alle helpers klaar.

Lees meer informatie bij NLdoet.

Voor meer informatie: www.dacdeheihoeve.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven