Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Japanse pickle-pers verkrijgbaar in Nederland

Natuurvoedingskundige Peter van Berckel is exclusief distributeur geworden van Picklestone uit Japan. Peter schreef het boek Tsukémono, wat volledig aan het picklen in de pers geweid is. In het boek zijn ruim 50 recepten opgenomen vol ingrediënten uit de natuurvoedingswinkel. 

Dit model bouwt voort op een eeuwenoude en beproefde Japanse traditie. Picklestone won de Japanse Good Design Award 2018. 

"De pickle-pers is al 40 jaar een bekend keukenapparaat in de natuurvoedingsbranche. Je maakt in een handomdraai onder druk een gezonde groentepickle", vertelt Peter. "Met de huidige belangstelling voor fermenteren staat de pickle-pers momenteel volop in de belangstelling."

Picklestone
"Deze duurzame pickle-persen tillen het picklen naar een hoger en esthetisch plan. Ze zijn gemaakt van glas, geurend cipressenhout en graniet. Het graniet wordt afgenomen bij een steenhouwer wiens bedrijf eerder is verwoest door een aardbeving."

Voor meer informatie: www.petervanberckel.nl/winkel

Publicatiedatum: