Claudine Vrooijink, Brinkers:

"Veel vraag naar onze producten in een grotere pot"

Tholen - Brinkers heeft op de BIOFACH de eerste 600 grams potten geïntroduceerd voor La Vida Vegan en So Vegan So Fine. "We hebben deze 600 grams pot ontwikkeld, omdat er veel vraag is naar onze producten in een grotere pot waarin uiteraard meer chocoladepasta past. Denk hierbij aan consumenten, maar ook aan het foodservice kanaal. De La Vida Vegan 600 gram potten zijn al succesvol geïntroduceerd in Duitsland, België en Spanje. Binnenkort zullen ze ook verkrijgbaar zijn in Nederland", vertelt Claudine Vrooijink namens Brinkers.

Claudine was als Marketing Manager ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de vernieuwde stand waarmee Brinkers op de beurs stond. "De stand deed supergoed zijn werk. De zachte kleuren van La Vida Vegan in combinatie met de prachtige fotografie van de La Vida Vegan familie zorgde voor een sterk en mooi contrast met de knalgele kleur van So Vegan So Fine."

Ze geeft aan dat Brinkers de chocoladepasta maar wat graag laat proeven. "De focus bij ons ligt momenteel op activatie. Door het product te laten proeven tijdens bijvoorbeeld een demonstratie in de winkel is het meteen mogelijk om het verhaal erachter te vertellen. Dan verkoopt het product eigenlijk vanzelf."

Voor meer informatie:

Claudine Vrooijink
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 AT Enschede
053 4282725
06 38331412
c.vrooijink@brinkers.com  
www.brinkers.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.