Biologische tuinderij zoekt sponsors voor Jeu de Boulebaan

Zorgtuinderij De Es, waar mensen met een hulpvraag biologische groenten telen en aan huis verkopen, heeft een grote wens: een Jeu de Boulebaan. Echter zit de organisatie met een gat in de begroting van 2200 euro. Om die op te vullen, worden sponsors gezocht.

Wie wat kan bijdragen krijgt als tegenprestatie in de zomer een leuk uitje met het personeel. Dat omvat in ieder geval een ontvangst, rondleiding over de bijzonder tuinderij en een mooie maaltijd op basis van de oogst van de dag. "Of wellicht ben je op zoek naar een originele plek voor een hei-sessie met je groep? We horen graag van je eigen idee hierbij en we komen vast tot een leuke deal die voor beide partijen interessant is. Voor meer informatie en uw suggesties kunt u mailen met info@tuindees.nl 

Wie geen grote bedragen beschikbaar heeft, kan op zaterdag 14 maart, tijdens NL Doet, de handen uit de mouwen steken om alvast het zand uit te graven en weg te kruien. Opgeven hiervoor kan via de site van NL doet, www.nldoet.nl. De klus is te vinden onder postcode 5076 TD.

Voor meer informatie: www.tuindees.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven