Teapigs nieuw bij JetDrinks

"Zeker ruimte voor dit meer exclusieve theemerk"

Tholen - Voor 2020 zijn er weer flink wat nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment van JetDrinks. Eén van de nieuwkomers is het Britse theemerk Teapigs. "Dit is een fantastisch high-end theemerk uit Engeland. Wij waren op zoek naar een echt onderscheidende theelijn in een hoger segment. Zodoende zijn we bij Teapigs uitgekomen. Ik zie zeker de nodige ruimte op de markt voor dit wat meer exclusieve merk", vertelt Jelle Schmidt namens het in Weesp gevestigde JetDrinks.

Jelle kwam op een beurs in Engeland voor het eerst in contact met Teapigs en de mensen achter het merk. "Het bedrijf is opgericht door Nick en Louise die veel ervaring in de theebranche hebben. Ze wilden geen concessies doen, daardoor is bijvoorbeeld alles plasticvrij. De dozen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd en recyclebaar materiaal en bedrukt met plantaardige inkt. Teapigs wil haar positieve impact op het milieu vergroten naarmate het bedrijf zelf groeit."

Er is een individueel verpakte envelope lijn en een biologische retail lijn verkrijgbaar bij JetDrinks. De thee is verpakt in zogenoemde 'tempels', een ruime biologisch afbreekbare netzak die de theebladeren de ruimte geven die ze nodig hebben om te infuseren. "En het leuke is dat er speciaal voor de horeca ook potten met thee beschikbaar zijn - op elk zakje staat welke smaak het is."

Meer over Teapigs
Teapigs is in 2006 opgericht met een missie om de Britten echte thee te laten drinken. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend premium theebedrijf in het Verenigd Koninkrijk en de thee is verkrijgbaar in meer dan 40 landen. Getrainde theeproever en medeoprichter Louise, selecteert alleen de allerbeste thee van hele bladeren, hele kruiden, bessen, bloemen en kruiden voor de thee. Teapigs is B corp-gecertificeerd. Het bedrijf geeft aan de gemeenschappen die de thee produceren en ze doneren aan de Point Foundation in Rwanda. Hiermee wil Teapigs het leven van kwetsbare mensen in het gebied verbeteren. Samen met online donaties van klanten is al meer dan 300.000 pond opgehaald.

Voor meer informatie:

Jelle Schmidt
JetDrinks
Rijnkade 16
1382 GS Weesp
029 4255853
info@jetdrinks.nl  
www.jetdrinks.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven