Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schoon en veilig drinkwater dankzij 'Together for H2OPE'

De resultaten van het 'Together for H2OPE'-project van de Numi Foundation worden steeds beter zichtbaar. Dankzij dit project zijn in Madagaskar (waar de Kurkuma van de Turmeric/Curcuma-lijn van Numi wordt geteeld) met de hulp van lokale leden van de boerengemeenschap 23 waterputten in 13 dorpen geïnstalleerd. Hierdoor kunnen meer dan 4.000 mensen nu direct over schoon en veilig drinkwater beschikken. Numi schonk dan ook terecht aandacht aan dit project tijdens de Bio-beurs.

De komende jaren wordt dit project verder uitgebreid naar andere dorpen en plantages in de wereld waar Numi haar thee en/of ingrediënten vandaan haalt. Denk hierbij aan landen zoals India, China, Egypte en Zuid-Afrika. Op een aantal van de huidige verpakkingen van Numi (Breakfast Blend, Jasmine Green en Rooibos) wordt momenteel naar dit project verwezen. Op alle verpakkingen is het Together for H2OPE-logo terug te vinden. En op de achterzijde van de verpakking staat een korte beschrijving van het project en hoe men dus door Numi thee te drinken mee kan helpen om dit levensveranderende initiatief mogelijk te maken.

Wietske Zwagerman en Frank Jansen in de stand van Numi op de Bio-beurs 2020.

Aan de rechterkant stonden verschillende doosjes met thee voor het H2OPE-project.

Voor meer informatie: rob@de-eng.nl en www.de-eng.nl     

Publicatiedatum: