Drie nieuwe taartjes in het schap

Tiramisutaart, chocoladetaart en vanille-karameltaart. Odin voegt deze handgemaakte producten van Banket Yvette toe aan het assortiment. Elke verpakking bevat twee puntjes. Het banket van Yvette is vegan, glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij, vrij van geraffineerde suiker en 100% biologisch. 

De tiramisutaart.

De tiramisutaart bestaat uit een laag op basis van noten, cacao, koffie en dadels, een koffie-cacaolaag, een laag met Bourbon vanille en amandel en is afgewerkt met een laag raw cacao. Er zit cafe├»nevrije koffie en geen likeur in verwerkt. 


De chocolade-hazelnoottaart.

De chocolade-hazelnoottaart bestaat uit een laag op basis van noten, cacao, crunchy cacao nibs en dadels, een romige zachte laag met volle smaak en echte chocolade, en is afgewerkt met hazelnoten en pure chocolade. 

En de vanille-karameltaart.

De vanille-karameltaart bestaat uit een laag op basis van noten, kokos en dadels, een romige zachte laag met Bourbon vanille en een laag dadelkaramel.

Voor meer informatie: www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.