Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Fruity Freshness giftset

De nieuwe Fruity Freshness giftset van lavera combineert de twee favoriete douchegels voor een citrus-geursensatie. De douchegels zijn 100% natuurlijk gecertificeerd, bevatten biologische ingrediënten en zijn veganistisch. Een mooi natuurlijk cadeautje geschikt voor een brede doelgroep.

lavera Happy Freshness douchegel
Met biologische limoen & citroengras
Deze verfrissende, veganistische formule bevat milde actieve stoffen uit de natuur. De formule schuimt zacht en reinigt je huid op milde wijze zonder deze uit te drogen. De voedende, pH-neutrale samenstelling en de heerlijke geur van limoen en citroengras zorgen voor een heerlijk fris gevoel.

Het Green Freshness Complex is een milde formule die is ontwikkeld door lavera op basis van biologische limoen die de huid verfrist.

lavera High Vitality douchegel
Met biologische sinaasappel & mint
De High Vitality douchegel bevat een veganistische formule op basis van milde actieve ingrediënten uit de natuur. De pH-neutrale samenstelling voedt de huid. De gel schuimt licht en reinigt de huid zonder deze uit te drogen. De frisse geur van sinaasappel en mint zorgen voor een vrolijke start van de dag!

Het Green Vitalisation Complex is een milde formule die is ontwikkeld door lavera op basis van actieve ingrediënten en matcha waardoor de huid steviger aanvoelt.

Consumentenadviesprijs giftset (2x 200 ml): €12,49

Over lavera
lavera is een Duits natuurcosmetica merk met een passie voor de mooiste, natuurlijke cosmeticaproducten. 'la vera', 'de waarheid' in het latijn, staat voor effectieve, innovatieve en duurzame cosmetica. Al meer dan 30 jaar is lavera een bekende speler op het gebied van natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging. Alle producten van lavera zijn NATRUE gecertificeerd. Dit houdt onder andere in dat de ingrediënten natuurlijk en biologisch zijn en het gebruik van de producten milieuvriendelijk is. De producten bevatten geen synthetische of genetisch gemodificeerde stoffen.

Distributie Benelux: Holland Pharma

Voor meer informatie: info@hollandpharma.nl en www.hollandpharma.nl 

Publicatiedatum: