"De Crunchy Coconut wordt mogelijk één van onze bestsellers"

Nieuwe 'chocolate to go'

Tholen - Vivani introduceerde in Neurenberg twee nieuwe vegan bars. Naast het brede assortiment aan chocoladerepen vormen deze 'chocolate to go' bars een ander belangrijk onderdeel van het Vivani-assortiment. Het gaat om twee nieuwe (vegan) varianten: Crunchy Coconut en Dark & Creamy. Hiermee zijn er in totaal nu negen verschillende soorten kleine biologische chocoladerepen beschikbaar - en zes hiervan zijn geschikt voor veganisten.

Een deel van het Vivani-team op de BIOFACH, met rechts Alexander.

Met de nieuwe bars wordt het uiterlijk van het Vivani-assortiment van kleinere chocoladerepen geleidelijk opnieuw gelanceerd en bijgewerkt in overeenstemming met de nieuwste Vivani-look. De nieuwe verpakking zal in de loop van het jaar in winkels worden geïntroduceerd en zal de oude ontwerpen vervangen.

Alexander Kuhlmann vertelt dat tijdens de BIOFACH erg positief gereageerd is op de nieuwe verpakking. "De meeste mensen vonden hem echt aantrekkelijk en fris. En bijna iedereen is blij dat het Plastic Free-logo nu ook op onze verpakkingen wordt getoond. De zoektocht naar alternatieve duurzame verpakkingen is voor veel bedrijven nog steeds een grote uitdaging."

En hoe werd er gereageerd op de twee nieuwe bars? Alexander: "Kijkend naar de reacties tijdens de beurs is het heel goed mogelijk dat de Crunchy Coconut uit zal groeien tot één van onze bestellers. De bezoekers waardeerden de romige textuur en de smaak van de geroosterde kokosvlokken. En zelfs mensen die normaliter niet gek zijn op de smaak van kokos, waren enthousiast over de smaak van deze reep. De toevoeging van kokos zorgt er tevens voor dat de Crunchy Coconut bar niet al te zoet van smaak is. De Dark & Creamy werd door iedereen die de reep probeerde als zeer romig en zacht beoordeeld. Men was verrast dat dit bereikt kan worden door een klein scheutje olijfolie aan het recept toe te voegen."

Meer informatie over de twee nieuwe bars:
 
Crunchy Coconut (35 gram | veganistisch | Adviesverkoopprijs 0,99 euro)
 
Deze chocoladereep bevat kokosnootpuree en geroosterde kokosvlokken. Dit maakt de reep heel romig. Hij wordt net als alle andere Vivani-chocoladerepen geleverd in een milieuvriendelijke verpakking.

Dark & Creamy (35 gram | veganistisch | Adviesverkoopprijs 0,99 euro)
 
Dit is een romige en zachte reep voor liefhebbers van donkere chocolade. De 'Dark & Creamy' is gemaakt van fijne Dominicaanse cacao en heeft een zeer romige textuur ondanks het feit dat de reep veganistisch is. Dit dankzij een subtiele toevoeging van olijfolie.

Voor meer informatie: Alexander Kuhlmann, www.vivani.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.