Toen hij vader werd, ging Jurrian van Lenthe beter naar de etiketten van broodbeleg kijken. Toen hij zag dat chocoladepasta een grote hoeveelheid suiker bevat, zegde hij zijn baan op om zelf een chocopasta te ontwikkelen. Eentje met minder suiker. Dat resulteerde in de biologische No Sugar Daddies chocopasta. In het programma Binnenstebuiten gaat chef-kok Ramon Brugman langs om te proeven.
Aan de ontbijttafel vertelt Jurrian dat er dadels worden gebruikt in plaats van suiker. "Je hebt wel iets van zoet nodig. We halen niet de suiker uit de dadel, maar gebruiken de hele dadel. Voor de helft bestaat zo'n dadel uit suiker, maar voor de andere helft zitten er ook veel goede voedingsstoffen in." De dadels die gebruikt worden zijn van het ras Dalia Sukkary en komen van Yogi&Yousef. Al met al bevat de chocopasta van Jurrian 19 procent suiker tegenover 60 % in een gemiddelde reguliere chocoladepasta.
In het Friese Sint-Annaparochie worden dagelijks een paar duizend potjes gevuld met chocopasta.