Oppy importeert eerste biologische Arra 15-druiven voor Noord-Amerikaanse markt

Voortbouwend op het grote succes van Peruaanse druiven heeft Oppy bekendgemaakt dat het als eerste importeur in Noord-Amerika biologische, witte pitloze Arra 15-druiven zal gaan importeren.

Dit nieuwe, premium biologische druivenras is afkomstig uit de Buena Vista Vallei in Casma, Peru. Deze streek is centraal gelegen tussen andere bekende druiventeeltgebieden, zoals de noordelijke regio  Piura en Ica in het het zuiden. "We zullen middelgrote en grote biologische Arra 15-druiven aanbieden met een uitzonderlijk goede smaak, knapperige bite en een perfecte balans tussen zoet en zuur," legt Bill Poulos uit, directeur import steenfruit en druiven bij Oppy. De druiven zijn dit seizoen al verkrijgbaar in de Verenigde Staten maar in de toekomst hoopt Oppy ze ook op de Canadese markt te introduceren. 


De komende drie weken verkrijgbaar
“Oppy heeft in haar 162-jarige geschiedenis innovatie altijd voorop gesteld en we zijn er trots op dat we retailers altijd weer kunnen aanbieden waar hun klanten om vragen," vervolgt Poulos. "Ons druivenimportseizoen is geweldig goed van start gegaan en dankzij de toevoeging van dit nieuwe premium ras hebben we wederom een primeur binnen ons toch al uitgebreide en innovatieve druivenprogramma." De biologische Arra 15-druiven zijn dit seizoen gedurende drie weken verkrijgbaar zijn maar in de toekomst zullen ze van januari tot maart beschikbaar zijn. 

Door samen te weken met het Peruaanse bedrijf Fundo Los Paltos voor de introductie van de biologische Arra 15-druiven breidt Oppy haar bestaande importprogramma nog verder uit, dat dit seizoen een aantal nieuwe rassen omvat, zoals Midnight Beauty, Scarlotta Seedless, Sable Seedless en Autumncrisp van SunWorld Innovations. Hiermee geeft Oppy blijk van haar vermogen om haar productaanbod te diversifiëren en af te stemmen op de behoeften en wensen van de markt. 

Oppy vermarkt druiven uit Peru, Chili, Brazilië en Zuid-Afrika, waarmee zij haar klanten in Noord-Amerika en daarbuiten jaarrond een breed assortiment aan smakelijke druivenrassen aan kan bieden. 

 

Voor meer informatie:
Shrief Fadl
Oppy
Tel: 604 461 6779
Shrief.fadl@oppy.com
www.oppy.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.