YouPin

Nieuw apparaat om AGF te desinfecteren en je telefoon op te laden

YouPin, een opmerkelijk apparaat om groenten en fruit te desinfecteren en tegelijk draadloos op te laden, is binnenkort in China verkrijgbaar. Het apparaat wordt dankzij crowdfunding geproduceerd door het bedrijf Ningbo Youban Intelligent Technology en al meer dan 3.900 Chinese gebruikers hebben laten weten het apparaat aan te willen schaffen. 

Deze AGF-ontsmetter maakt gebruik van ionisatie. Door middel van een ionische generator wordt water gesplitst in hydroxide-ionen en waterstofionen die reageren op de bacteriën en residuen in de producten en deze onschadelijk maken. De hydroxide-ionen binden zich aan chloor in het water en vormen een hypochlorigzuur dat bacteriën doodt. Volgens de fabrikant kunnen met dit apparaat residuen voor 90% worden verminderd en is het 99,9% effectief tegen bacteriën. 

De AGF-ontsmetter heeft een ingebouwde 4.400 mAh accu en kan draadloos worden opgeladen waardoor het ook geschikt is voor het opladen van smartphones. Het apparaat kan op één acculading meer dan 35 keer worden gebruikt en is bovendien IPX7 waterproof. 

In China zal de YouPin €25 gaan kosten. Vanaf 14 januari distribueert het bedrijf de eerste apparaten. 

Bron: xiaomi4mi.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven