Uitstel van betaling voor BioPack Packaging

Tholen - Deze week werd bekend dat BioPack Packaging uitstel van betaling heeft gekregen. BioPack Packaging maakt biologisch afbreekbare verpakkingen van houtpulp, bijvoorbeeld trays voor appels, avocado's en schaaltjes voor aardbeien. Vorige maand heeft een van de investeerders in de start-up zich teruggetrokken waardoor er betalingsproblemen ontstonden.

Financieel directeur Didier Stoppels hoopt een faillissement af te kunnen wenden. "We zijn al langer bezig om nieuwe investeerders aan te trekken en zijn met een aantal partijen in gesprek. We hebben voldoende klanten maar we moeten sneller groeien en dat kunnen we niet. Het is een kip en ei verhaal, op dit moment kunnen we niet groeien en onze eigen broek ophouden."  
Curator Eshuis denkt dat de liquiditeitshobbel niet onoverbrugbaar zou moeten zijn. In een interview met RTV Noord zei hij: 'Het is een hip, groen product waar wel markt voor is. De productielijn ligt op dit moment stil, maar kan zo weer opgestart worden.'

BioPack Packaging ging in 2017 van start. In 2018 hoopte directeur Maarten Kimman op een doorbraak. Voor de AGF-sector ontwikkelden ze 9 standaardproducten van schaaltjes en trays om kleine aantallen groenten en fruit te verpakken.

Voor meer informatie:
Biopack packaging
Fivelpoort 1
9902 SR Appingedam
T: +31 (0) 596 201110
info@biopackpackaging.com 
www.biopackpackaging.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.