Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BiologischeWijnwinkel gaat op in Frank’s Kitchen

Voor de zomer houdt de BiologischeWijnwinkel op te bestaan. Het bedrijf gaat verder als Frank’s Kitchen. Een nieuwe naam, hetzelfde team. Een nieuwe look, hetzelfde bedrijf. 

Blik verbreden
"Na ‘tien jaar wijn’ is het tijd om de blik te verbreden", aldus Frank Rozendaal. "Die koers hebben we vorig jaar al ingezet met de lancering van Frank’s Kitchen. Naast wijn verkopen we daar ook ander lekkers, zoals (biologische) olijfolie, balsamico, chocolade, honing en cadeaus. Dat bevalt goed. Zo goed, dat we daarmee verder willen gaan. Er is zoveel moois en lekkers te vinden, daar gaan we werk van maken. De liefde voor wijn zal altijd blijven en is de afgelopen jaren eigenlijk alleen maar toegenomen. De keuze voor bio blijft ook, maar twee aparte webshops runnen is wat te veel van het goede en het leidt af van wat we daadwerkelijk willen. We willen Frank’s Kitchen uitbouwen tot het lekkerste bedrijf van Nederland. En dus gaan we verder onder die naam."

Wat verandert er?
"Voor onze wijnklant verandert er voorlopig niets. De BiologischeWijnwinkel blijft vooralsnog gewoon online en we zullen hem ondertussen aan de achterkant samenvoegen met Frank’s Kitchen zodat klanten straks gewoon kunnen inloggen met hun huidige account. Ook zullen we de wijnafdeling van Frank’s Kitchen opnieuw inrichten, zodat daar straks alle wijnen goed te vinden zijn. We verwachten hier een paar weken voor nodig te hebben."

Uitverkoop en focus op Europese wijnen
De komende tijd houdt de BiologischeWijnwinkel uitverkoop. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe wijnen. Een aantal wijnen zal uit het assortiment gaan. "We stoppen bijvoorbeeld met wijnen uit De Nieuwe Wereld en gaan de focus verleggen naar wijnen die dichterbij huis worden gemaakt. In Europa hebben we geweldige wijnmakers en -gebieden, dus waarom zou je wijnen van de andere kant van de wereld hierheen halen? Dat past niet langer in onze duurzaamheidsambities. We gaan met Frank’s Kitchen voor nog meer impact en een nog groenere bedrijfsvoering."

Voor meer informatie:
Frank's Kitchen
www.frankskitchen.nl 

 

Publicatiedatum: