Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologische instant Thaise noodelsoep

Met een collectie nieuwe Organic Instant Thai Rice Noodles is ONOFF SPICES deze week afgereisd naar Nürnberg.  Dit nieuwe product uit Thailand is gemaakt met dunne bruine rijstnoedels en heeft de vier populaire Thaise smaken Green Curry, Tom Yam, Yellow Curry en Tom Kha.

"De instant noedelsoep voldoet aan hedendaagse kwaliteitseisen:  natuurlijk, biologisch en lactose- en glutenvrij, maar ook betaalbaar en gemakkelijk snel zelf te maken", licht oprichter en eigenaar Onno Stienen toe. "Daar komt nog bij: de bamboecup is biologisch composteerbaar en bevat het internationale voedselkeuzelogo Nutri-Score."

Proeven
Organic Instant Thai Rice Noodles zijn te proeven op BIOFACH 2020, de internationale vakbeurs voor biologische voedingsproducten in Nürnberg, waar ze van 12 tot 15 februari 2020 voor het eerst worden gepresenteerd in stand 4-759 van ONOFF SPICES.

Bamboe cup
Deze instant noedelsoep zit in een stevige bamboe cup met FSC keurmerk. De beker is hersluitbaar, maar ook composteerbaar. Voor de coating van de beker is geen plastic gebruikt, maar polymelkzuur, een natuurlijke coating van maiszetmeel.

Ongezond?
"Jarenlang hoorden we over cup noodles dat ze niet erg gezond waren. Te veel zout, smaakversterker als MSG en suiker. Gelukkig is er veel veranderd. Er zijn inmiddels ook volkoren noedels, noedels met minder zout, zonder olie of met extra eiwitten. En er is nu dus ook deze biologische noedelsoep: voedzaam, vegetarisch, lactose- en glutenvrij." 

Echt Thais
De soep is in Thailand ontwikkeld door ONOFF SPICES. Het bedrijf maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor de Europese markt. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur. En sociaal, met aandacht voor de werkomstandigheden en inkomsten van de boeren in Isaan, het noordoosten van Thailand, die voor ONOFF SPICES onder meer pepers, limoenblad, knoflook en koriander verbouwen. Die landbouwproducten bevatten geen kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen. "Wij doen geen concessies aan de smaak, die is echt Thais en echt lekker. Alle soepen, curry's en woksauzen zijn zo samengesteld dat iedereen er thuis in een handomdraai een Thais gerecht mee kan maken".

Er worden volgens de World Instant Noodles Association elke dag wereldwijd zo'n 280 miljoen porties instant noodles gegeten. Tachtig procent daarvan wordt in Aziatische landen verorberd. "In Thailand worden ze op straat verkocht, met vlees, groente of garnalen. In de supermarkten staan rijen vol instant noodles. Dat de nieuwe stap naar een voedzame biologische instant noedelsoep uit Thailand komt, hoeft dus geen verrassing te heten."

 

Voor meer informatie: 
ONOFF Spices
info@onoffspices.com 
www.onoffspices.com 

Pieterjan Kok, sales manager
+31615056566
pieterjan@onoffspices.nl  

Publicatiedatum: