Meerdaagse training

De kunst en winst van samenwerken in de landbouw

Samenwerken is het nieuwe ondernemen. Agrarische bedrijven combineren steeds vaker meerdere bedrijfstakken. Daardoor wordt samenwerken één van de sleutels voor een succesvol, gezond bedrijf.

De training 'De kunst (en winst) van samenwerken' helpt (aspirant)boeren op weg met praktische handvatten, modellen en oefeningen op het gebied van leiderschap, teamsamenwerking en gedragen besluitvorming. Hun eigen praktijksituatie en dat van collega-deelnemers is uitgangspunt en oefenmateriaal.

De deelnemers krijgen les van ervaren trainers met wortels in de biodynamische landbouw. Zij leren waaraan effectieve samenwerking moet voldoen; de deelnemer leert lastige samenwerkingen vlot trekken en krijgt zicht op effectief communiceren, overleggen, onderhandelen en besluiten. De deelnemer leert onderliggende patronen (her)kennen die samenwerking belemmeren en krijgt zicht op zijn of haar eigen sterke kanten en ontwikkelpunten.

Kennisinstituut biodynamische en biologische landbouw
Opleidingscollectief Warmonderhof wil de komende jaren een wegwijzer en versneller zijn voor verdere verduurzaming van de Nederlandse landbouw. Met een negental scherp geprijsde, meerdaagse trainingen maakt Warmonderhof zijn kennis en ervaring snel toegankelijk voor een brede doelgroep: boeren en medewerkers in de biologische, biodynamische en gangbare landbouw en in landbouwgerelateerde beroepen. De trainingen komen tot stand dankzij financiële bijdragen van het Europees Landbouwfonds en de provincie Flevoland en inhoudelijke en ondersteunende bijdragen van Land&Co, Aeres MBO Dronten Warmonderhof, Stichting Warmonderhof en de Bioacademy.

Data training: vrijdag 20 maart, vrijdag 3 april, donderdag 16 april
Tijden: 9.30 – 17.30 uur
Locatie: Warmonderhof, Wisentweg 12, Dronten
Trainers: Caro van Roon, Herman-Jan Stroes, Jaap Vermuë.
Aanmelden: www.warmonderhoftrainingen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven