Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biowinkel De Graal sluit na 38 jaar

Na 38 jaar zal Biowinkel De Graal in Temse de deuren binnenkort voorgoed sluiten. In een bericht op Facebook schrijven Paul en Bea dat deze beslissing na lang beraad is gevallen. "De laatste jaren stellen we vast dat alles verandert in sneltempo. De maatschappij, het klimaat, wijzelf, en vooral de economie. Na lang beraad hebben wij daarom een belangrijke beslissing genomen. Na 38 jaar sluiten we de deuren en slaan allebei een andere richting in op professioneel vlak."

Sinds 1981 heeft de Graal een plaats veroverd in het winkellandschap in Temse en omgeving. Er wordt dan ook dankbaar op deze jaren teruggekeken. "Ons idealisme, gedrevenheid en samenwerking hebben reeds 38 jaar de winkel doen bruisen. Het was een samensmelting van gezonde voeding, informatie, advies, gezellig buurten en fijne mensen. Lieve mensen (...) we zijn u enorm dankbaar, omdat u beroep deed op onze diensten en vakkennis en wij mochten samenwerken met zoveel fijne mensen."

Voor meer informatie: www.degraal-bio.be

Indexfoto: Biowinkel De Graal

Publicatiedatum: